فهرست

اخبار شهرستان‌ها

با حضور مدیرکل کتابخانه های عمومی استان و نماینده مجلس شورای اسلامی انجام شد؛

بازدید از پروژه کتابخانه عمومی درزیکلا شیخ شهر امیرکلا بابل

با حضور سکینه خاتون مهدیان پور مدیرکل کتابخانه های عمومی استان و سردار مهدی سعادتی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی از پروژه نمیه کار کتابخانه درزیکلا شیخ شهر امیرکلا بازدید شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران، صبح امروز ( شنبه 19 فروردین 1402) سکینه خاتون مهدیان پور با همراهی سردار مهدی سعادتی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، معاون امور کتابخانه های و جمعی از همکاران ستادی اداره کل، اعضای شورا و شهردار، با حضور در شهر امیر کلا از پروژه نمیه کاره کتابخانه درزیکلا شیخ و کتابخانه عمومی امام علی (ع) شهر امیرکلا بازدید کردند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان مازندران در بازدید از پروژه نمیه کاره کتابخانه عمومی درزیکلا، اتمام پروژه های بالای 70درصد را در الویت دولت سیزدهم دانست و در ادامه افزود: ما و همه اهالی این شهر باید تمام تلاش خود را بکنیم تا با جذب خیرین و کمک های دولتی این پروژه را به اتمام برسانیم.

سعادتی، نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی هم در این بازدید دغدغه مردم را به حق دانست و افزود: نیاز امیرکلا و بخش درزیکلا به فضای فرهنگی و ورزشی ببشتر از این است و تعین تکلیف اتمام یا واگذاری این پروژه تنها با پیگیری امکان پذیر نیست و باید این مسئله از وزارت فرهنگ و ارشاد تصمیم گیری شود.

مهدیان پور در ادامه از بخش های مختلف کتابخانه عمومی امام علی (ع) شهر امیرکلا بازدید، و از نزدیک با مشکلات ان آشنا شد و همچنین با کتابداران نیز دیدار و گفتگو کرد.

گفتنی است پروژه کتابخانه عمومی درزیکلا شیخ با زیر بنای 400 متر مربع، در سال 1391 کلنگ زنی شد و 15درصد پیشرفت می باشد.
عكس های مرتبط :
نسخه قابل چاپ